Ambachtelijk Schilderwerk

Wooncomfort en waardevermeerdering

Sfeer en woon-comfort in huis is te realiseren met kwalitatief goed en duurzaam schilderwerk door een vakschilder, maar ook buiten schilderwerk is erg belangrijk . Door de wisselende weersinvloeden moet uw pand beschermd zijn tegen regen, wind en kou. Kwalitatief goed onderhouden schilderwerk verfraait uw pand en heeft een gunstig effect op de eventuele verkoopwaarde van uw woning.

Leiko, Mike Leijenhorst,  is dé ervaren vakschilder voor alle  werkzaamheden en/of reparaties aan:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Deuren en kozijnen schilderen
  • Muren en plafonds sauzen
  • Behangen
  • Herstel van water-, inbraak- of brandschade

Leiko werkt met milieu vriendelijke en/of synthetische verf van o.a. de merken Sigma en Sikkens.
Wij kunnen en zullen u dus ook, wanneer nodig, advies geven in type en/of kleur verf voor het beste en mooiste resultaat voor een duurzame houdbaarheid waardoor u jaren plezier heeft van ons schilderwerk.

Wij zijn ook inzetbaar voor al het voorbereidende werk zoals behang afstomen, kamers uitruimen, muren repareren, meubels en vloeren afdekken en uiteraard zullen wij alle werkzaamheden schoon opleveren. Wanneer uw woning ouder is dan 2 jaar en u betrekt deze particulier, dan valt u voor schilderswerkzaamheden onder de gunstige 6% regeling.

WINTERSCHILDER

Van november t/m maart hanteert Leiko een gereduceerd tarief voor binnen schilderwerkzaamheden. Wij informeren u graag hierover. Voor informatie kunt u ons ten alle tijden bellen of het contactformulier invullen, wij nemen direct contact met u op of komen vrijblijvend bij u langs.